[Anunț tender R. Moldova] licitație pentru selectarea unui expert internațional pentru elaborarea unei analize de necesități privind regulamentele interne în cadrul MAI

Programul de Drept al Fundaţiei Soros-Moldova anunță licitație pentru selectarea unui expert internațional pentru elaborarea unei Analize de necesități privind regulamentele interne în cadrul MAI și a instituțiilor subordonate care reglementează direct sau tangențial instituția reținerii/arestului polițienesc.

Prezenta achiziţie este desfăşurată în cadrul proiectului „Garanții procesuale la etapa prejudiciară a procesului penal” implementat de Programul de Drept al FSM în perioada 2014-2017.

Informații detaliate referitor la condițiile de participare sunt disponibile în termenii de referință.

Modalitatea de participare la concurs
Persoanele interesate sunt invitate să depună dosarul complet care va conține:

Oferta tehnică:

  • CV-ul cu specificarea domeniului/domeniilor de expertiză;
  • Scrisoarea de intenție în limba română (max. 1500 de cuvinte);
  • Un concept care să includă un concept al metodologiei de lucru pentru realizarea termenilor de referinţă, inclusiv o versiune preliminară a planului de activităţi;
  • Lista lucrărilor de cercetare/articolelor publicate (inclusiv link-urile unde pot fi accesate).

Oferta financiară va conține suma totală netă în USD solicitată pentru elaborarea analizei de necesități (calculată pornind de la suma netă per zi de lucru, având în vedere numărul total de zile lucrătoare planificate pentru elaborarea documentului).

Termen-limită de prezentare a ofertelor: 9 iunie 2016, ora 13:00 EET.

Dosarul poate fi depus sau expediat prin poștă la sediul Fundației Soros-Moldova, str.Bulgară nr.32, Chișinău, MD-2001, Republica Moldova, în adresa dnei Elena Vacarciuc, directoare financiară, Concurs consultant internațional. Programul de Drept.

Oferta completă poate fi expediată la adresa de e-mail [email protected], cu mențiunea „Consultant Internațional. Programul de Drept”.

Ofertele vor fi deschise la sediul Fundației în data de 10 iunie, ora 10:00 EET.

Pentru detalii, Vă rugăm să luați legătura cu Victor Munteanu, Director al Programului de Drept ([email protected]) sau Marina Cogălniceanu, coordonator de program ([email protected]); tel: (+373 22) 270031; fax: (+373 22) 270507.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.