Căutăm intern interesat de clientelism politic și dedesubturile guvernării

confiscareDacă vrei să înveți ce înseamnă politici publice, justiție, stat de drept, dar și clientelism sau captura statului, poți lucra alături de experții EFOR și mai ales poți învăța dedesubturile guvernării și mecanismele de distribuție preferanțială a banului public. Vei analiza legi, bugete publice și vei înțelege mai multe despre cum funcționează administrația publică.

Trimite-ne un CV și o scrisoare de intenție de maximum o pagină prin care să ne explici de ce crezi că ești potrivit (ă) pentru un internship de 2-3 luni la EFOR.  Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 18 septembrie 2015, ora 17.00. Îți propunem un stagiu de 15 ore pe săptămână (negociabile și flexibile), în cadrul căruia îți oferim pregătire, un sediu în care vei găsi o echipă primitoare și toate condițiile pentru învățare.

Ce implică stagiul de internship:

  • Analiză de legislație și baze de date (nu sunt necesare cunoștințe avansate)
  • Învățarea unor instrumente legale, cum ar fi cererile de informații de interes public
  • Deschidere pentru a învăța administrare și asistență de proiect (organizare și participare de evenimente, lucrul cu decidenții și beneficiarii etc)

 

Stagiul nu va fi plătit, însă la finalul programului de internship de trei vei primi un certificat de voluntariat și recomandări.

Aplicații și informații: [email protected], 0737.748.667

 

 


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.