Căutăm interni activi civic și creativi

Pentru tinerii care vor să câștige experiență practică într-un think tank, să învețe cum se construiesc politicile publice, campaniile de advocacy, cum se face cercetare și cum se susține cetățenia activă deschidem oportunitatea de a participa la un stagiu voluntar  în cadrul Expert Forum.

Nu avem pretenții mari de la voi și vă oferim o mână de ajutor. Persoanele selectate vor face muncă (plăcută) de asistent de proiect, de cercetător și ne vor susține în eforturile de dezvoltare organizațională. Vrem de la voi un minim de 15  ore pe săptămână (negociabile și flexibile), în care îți oferim ajutor și un sediu în care vei găsi o echipă primitoare.

Condițiile noastre sunt:

Intern 1: cunoaștere bună a limbii engleze pentru conversație și traduceri (scris și vorbit), abilități PC (Office) și navigare internet, deschidere pentru a învăța management și asistență de proiect (organizare de evenimente, lucrul cu decidenții și beneficiarii etc)

Intern 2: cunoaștere bună a limbii engleze (scris și vorbit), creativitate, capacitate de a ne susține în identificarea de metode inovative pentru promovarea asociației (material on-line, infografice, newsletter etc), abilități PC (Office, internet, grafica reprezintă un avantaj)

Stagiul nu va fi plătit, însă se vor asigura condiții optime pentru desfășurarea activității. La finalul programului de internship de trei luni vei primi un certificat de voluntariat și recomandări.

Dacă vreți să deveniți internul nostru, trimiteți un CV și o scurtă scrisoare de intenție (max ¾ pagină) în limba engleză până pe 6 noiembrie  2014 (inclusiv) la adresa [email protected].

 

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului; pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

 

logos


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.