Căutăm interni pasionați de alegeri & clientelism

Dacă vrei să câștigi experiență practică într-un think tank, să înveți cum se construiesc politicile publice în domeniul alegerilor, să vezi ce înseamnă clientelismul politic și cum se cheltuie banii publici arbitrar, deschidem posibilitatea unor stagii de voluntariat în perioada iulie – noiembrie 2016.

Căutăm cel puțin 2 voluntari. Vei face muncă (plăcută) de asistent de proiect, de cercetător și te vei implica în analiză de baze de date și de legislație. Vrem de la tine un minim de 15 ore pe săptămână (negociabile și flexibile), în care îți oferim ajutor și un sediu răcoros (Semilunei 7, zona Armenească) în care vei găsi o echipă primitoare.

Ce trebuie să știi și să faci:

– să știi să lucrezi în Word și Excel
– să știi limba engleză la nivel cel puțin mediu
– este preferabil să ai studii de științe politice, drept, comunicare sau administrație (dar nu este o condiție eliminatorie)

Noi îți oferim training și asistență pe toată durata voluntariatului. Stagiul nu va fi plătit, însă se vor asigura condiții optime pentru desfășurarea activității. La finalul programului de internship vei primi un certificat de voluntariat și recomandări. Stagiu se va desfășura în conformitate cu prevederile legii voluntariatului.
Poți citi mai multe despre experiența noastră în ceea ce privește alegerile aici și clientelismul aici.

Dacă vrei să lucrăm împreună, trimite un CV și o scurtă scrisoare de intenție (max ¾ pagină) până pe 30 iunie 2016, ora 23.59 la adresa [email protected].


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.