Căutăm interni pasionați de cetățenie activă

Cu siguranță promovarea cetățeniei active alături de echipa EFOR poate deveni unul dintre cele mai atractive lucruri pe care le poți face la vară. Am început să punem în mișcare o nouă ediție a Școlii pentru Democrație, dar și dezbateri și evenimente prin care ne propunem să explicăm într-un mod non-formal justiția, drepturile omului, domnia legii sau pe scurt statul de drept. Și pentru toate acestea vrem să lucrăm cu doi interni în lunile iunie-septembrie.

Dacă este student și te interesează să afli cum se organizează o școală de vară, o dezbatere, vrei să te întâlnești cu activiști, judecători sau chiar actori, trimite-ne un CV și o scrisoare de intenție de maximum o pagină în limba engleză prin care să ne explici de ce crezi că ești potrivit (ă) pentru un internship de trei luni la EFOR.  Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 3 iunie 2015, ora 17.00

Îți propunem un stagiu de minim de 15 ore pe săptămână (negociabile și flexibile), în cadrul căruia îți oferim pregătire, un sediu în care veți găsi o echipă primitoare și toate condițiile pentru învățare. De asemenea, vei participa la toate evenimentele și vei sta alături de noi pentru cinci  zile la Școala pentru Democrație.

Cerințele noastre minime sunt:

  • cunoaștere bună a limbii engleze
  • creativitate, capacitate de a ne susține în identificarea de metode inovative pentru promovarea asociației, abilități PC
  • deschidere pentru a învăța management și asistență de proiect (organizare de evenimente, lucrul cu decidenții și beneficiarii etc)

 

Stagiul nu va fi plătit, însă la finalul programului de internship de trei luni vei primi un certificat de voluntariat și recomandări.

Aplicații și informații: [email protected], 0737.748.667

 

Proiectul Cetățenia activă – un instrument puternic pentru consolidarea statului de drept este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului; pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

logos


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.