Căutăm interni pentru alegerile parlamentare din 2016

Căutăm cel puțin 2 interni care să ne sprijine în activitățile EFOR legate de alegerile parlamentare din 2016. Vei organiza evenimente, vei fi cercetător, vei monitoriza media și ne vei ajuta să ne organizăm pentru ziua alegerilor (vezi proiectul nostru pentru alegerile parlamentare  și ce am făcut la alegerile locale din iunie 2016).

Ce vrem de la tine?

  • aproximativ 15 ore pe săptămână (negociabile și flexibile), pe o perioada pe care o stabilim împreună
  • să știi să lucrezi în Word și Excel
  • să știi limba engleză la nivel cel puțin mediu
  • este un avantaj dacă să ai studii de științe politice, drept, comunicare sau administrație, dar nu este o condiție eliminatorie

Ce își oferim noi?

  • posibilitatea de a învăța despre cum se organizează un eveniment, ce înseamnă să fii observator electoral și cum se desfășoară alegerile, ce este clientelismul media și cel politic, cum să scrii un raport sau ce înseamnă activismul civic.
  • un sediu primitor (Semilunei 7, zona Armenească)
  • posibilitatea de a lucra cu o echipă de experți în domeniile despre care vorbeam mai sus

Stagiul nu va fi plătit, însă se vor asigura condiții optime pentru desfășurarea activității. La finalul programului de internship vei primi un certificat de voluntariat și recomandări. Stagiu se va desfășura în conformitate cu prevederile legii voluntariatului.

Citește mai multe despre experiența noastră în ceea ce privește alegerile și clientelismul.
Dacă vrei să lucrăm împreună, trimite un CV și o scurtă scrisoare de intenție (max ¾ pagină) până pe 27 noiembrie la adresa [email protected].


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.