Cine a avut dreptate, Tesla sau Edison? Nu știm, dar organizăm o dezbatere la fel de interesantă, pe Pactul pentru Energie

Pentru că ne-am săturat cu toții de scandalurile din energie, de haosul legislativ și de reglementările scrise pe genunchi, facem o consultare publică serioasă, ca să punem cap la cap niște principii de bună guvernare în energie pe care să cădem cât de cât de acord și să nu le mai încalce nimeni.

Împreună cu GEA Consulting și ROEC am făcut un site de dezbatere publică (www.pactenergie.ro sau www.pactpentruenergie.ro) pentru ce ar trebui să se întâmple în sectorul energiei, unde puteți comenta până pe 1 martie inclusiv. La sfârșit va ieși din comentariile strânse un scurt document (3-4 pagini, nu mai mult) pe care îl întindem politicienilor, cu brațul Academiei Române. După care îl monitorizăm – să vedem cine-l încalcă. Așteptăm contribuțiile Dvs.! Pe site, la Consultare publică, puteți comenta la toate cele 10 obiective sau doar la unele.

Și acum, partea cea mai frumoasă: vrem să dăm și o lecție de cum se face o consultare publică serioasă. Toate comentariile primite vor fi citite, analizate, folosite. Le veți găsi listate pe site, la pagina de evenimente publice, unde și răspundem la ele, inclusiv răspundem de ce pe unele nu le vom putea include.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.