CONCURS FOTO Banii UE…vorbesc!

Expert Forum dă startul concursului de fotografie. Vrem să vedem cum s-au cheltuit banii UE în România, și mai ales pe ce!

Premiile:
1. Locul I – 1000 RON
2. Locul II – 800 RON
3. Locul III – 500 RON

Săli de sport construite în pustietate, spații de expoziție care stau cu lacătul pus și nefolosite, lucrări de construcție care s-au stricat înainte să fie terminate, dar și proiecte care au adus beneficii reale comunității.

Vrem să le vedem pe toate și avem nevoie de fotografi să le găsească, să le imortalizeze și să ni le arate în cele mai interesante ipostaze!

Ne bucurăm că juriul care ne va ajuta să alegem cele mai bune fotografii va fi format din:
– Angela Cristea, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România
– Cristian Preda, Europarlamentar
– Dan Perjovschi, Artist vizual

Cine poate participa?

Orice persoană pasionată de fotografie (fie că este amator, fie profesionist) și de implicare civică, a cărei imaginație este “gâdilată” de tema concursului nostru.

Se pot înscrie doar persoanele fizice care au împlinit 18 ani (nu se pot înscrie persoanele juridice – companie sau organizație). O fotografie se poate înscrie în numele unei persoane sau colectiv, dacă este cazul.

Procedura de participare:

Fotografia/fotografiile trebuie să fie trimise electronic pe adresa de e-mail [email protected] cu titlul “Competiție foto” până pe 1 decembrie 2018, la sfârșitul zilei (ora 24.00). Fiecare participant poate înregistra până la trei (3) fotografii.

Participarea la acest concurs este gratuită.

Mai multe despre concurs și condițiile de participare

Concursul face parte din proiectul Europa MEA|Mobilize|Energize|Active Citizens al cărui scop este să mobilizeze cetățenii pentru a se implica în identificarea și rezolvarea unor probleme la nivel local.

Proiectul este finanțat de către Comisia Europeană prin programul Europe for Citizens.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.