De la școală, despre școală cu Expert Forum și invitații

Școala pentru Democrație este acel training la care cursanții, adică profesori de meserie, stau ca pe ace să vadă ce mai urmează, ce pot reține de la traineri și de la colegii lor din breaslă. E genul acela de training unde competiția pentru participare este serioasă, unde carnețelele de notițe se umplu rapid și unde se schimbă numere de telefon pentru prietenii de durată.

Am participat și noi în weekendul ce a trecut la discuțiile din Sinaia pentru a ne bucura alături de participanți de atmosfera pozitivă. Am uitat de problemele cotidiene, de proteste și de gafele decidenților. Ne-am bucurat însă să găsim o echipa organizată bine, exigentă cu activitățile și povețele pe care dorește să le transmită.

Am discutat cu profesori, cu traineri și cu invitați ca să aflăm care este vibe-ul de la Școala pentru Democrație.

Școala aceasta este bună pentru noi, ea ne descoperă niște competențe, cum facem și noi cu elevii. Ne determină să fim încrezători în noi înșine. Avem idei, dar mulți profesori nu le aplică dintr-o timiditate poate nejustificată.” – profesoară de istorie ș cultură civică, Zimnicea, jud. Teleorman.

Este o minune aici. Un aspect extraordinar este conexiunea totală care se realizează între profesori, între noi și traineri. Grupul ales să participe este formidabili.” – profesoară de istorie, Craiova, jud. Dolj.

citește restul articolului (stiri.ong)

Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.