Dezbatere & video: Achiziții de urgență. Cât ne costă pandemia?

Dezbatere online despre achizițiile publice în timpul pandemiei
Achiziții de urgență. Cât ne costă pandemia?

Luni, 11 mai, ora 11.

 

 

Expert Forum vă invită la o discuție referitoare la provocările pe care le ridică modificarea legislației și practica privind organizarea achizițiilor publice în perioada pandemiei, atât pentru combaterea COVID 19, cât și pentru cele normale. Am lansat deja o serie de articole prin care analizăm principalele reguli și excepții, ca punct de pornire pentru dezbatere.

Punctăm principalele modificări legislative, neclaritățile pe care acestea le-au generat, precum și temerile pe care atât autoritățile contractante și ofertanții le au în această perioadă de incertitudine. Ulterior, deschidem discuția către cei interesați pentru întrebări, dar și pentru a prezenta cazuri concrete, abuzuri sau situații care trebuie aduse în atenția autorităților.

 

Vor interveni:

  • Dacian Dragoș, Profesor univ. dr., Drept administrativ și european / Achiziții publice, Universitatea Babeș Bolyai
  • Valeria Tudora, Expert achiziții publice
  • Eduard Badea, Director General Ceparu & Irimia Consulting

Discuția este deschisă tuturor celor interesați de subiect. Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul atașat (sau mai jos) Linkul Zoom va fi transmis pe e-mail celor interesați, iar evenimentul va fi transmis și pe Facebook EFOR. Ne puteți lăsa întrebările sau temele de interes pentru luni printr-un mesaj la [email protected] sau pe pagina Facebook EFOR.

 

 Eveniment organizat cu sprijinul Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate și în cadrul proiectului Consolidating good governance in times of crisis finanțat printr-un grant al Black Sea Trust for Regional Cooperation. Opiniile exprimate în scris sau în publicațiile electronice nu reprezintă în mod necesar poziția Black Sea Trust, a German Marshall Fund sau a partenerilor săi.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.