DEZBATERE Banii publici în pandemie și planurile bugetare pentru 2021

Expert Forum organizează o dezbatere publică despre cheltuirea banilor publici în timpul pandemiei și planificarea bugetului local pentru anul 2021. Evenimentul va avea loc online pe 19 noiembrie, începând cu ora 10 și va fi transmis pe pagina Facebook EFOR.

Vor interveni consilieri locali și reprezentanți ai primăriilor din mai multe municipii, care vor contura modul în care s-au cheltuit fondurile publice în ultimele luni (pentru investiții legate de COVID-19, dar și pentru alte domenii), la nivel local și vor prezenta bune practici în elaborarea bugetelor pentru anul viitor. De asemenea, la dezbatere vor participa reprezentanți ai Curții de Conturi și ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. 

Au confirmat participarea:

> Breden Cristina Gabriela, director al Direcției de control al achizițiilor publice, elaborare a metodologiei în acest domeniu și pregătire profesională a personalului de specialitate, Curtea de Conturi
> Liana Manea, Director General, Direcția Generală Politici Publice, Reglementare, Monitorizare si Conciliere, Agenția Națională pentru Achiziții Publice
> Cătălin Deaconescu, Consilier General, București
> Ana Ciceala, Consilier General, București
> Ruben Lățcău, Viceprimar, Timișoara
> Cristian Ghingheș, Viceprimar, Bacău
> Valeria Tudora, Expert achiziții publice

 

Pentru a participa la dezbatere, vă puteți înscrie completând următorul formular. 

Link-ul Zoom va fi transmis pe e-mail celor interesați, iar evenimentul va fi transmis și pe Facebook EFOR și pe portalul privesc.eu. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta și pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0787.638.315. Participarea este gratuită.

Eveniment organizat în cadrul unui proiect finanțat de Biroul din România al Konrad-Adenauer-Stiftung.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.