DEZBATERE Finanțarea partidelor politice în 2021

Expert Forum vă invită la evenimentul de lansare a raportului de analiză a finanțării partidelor politice pentru anul 2021. Discuția va avea loc on-line, pe 23 iunie, începând cu ora 10, prin intermediul platformei Zoom.

EFOR a analizat rapoartele de venituri și cheltuieli ale partidelor politice și alte date relevante și va prezenta statistici și principalele concluzii. Raportul va include recomandări privind îmbunătățirea cadrului legislativ, dar și legate de aspecte practice referitoare la finanțarea politică. De asemenea, vom lansa o variantă actualizată a portalului www.banipartide.ro, care cuprinde toate informațiile relevante despre finanțarea politică începând cu 2006, dar și o nouă platformă care cuprinde evaluarea recomandărilor electorale din România – https://expertforum.ro/recomandari-electorale. La eveniment sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor publice cu rol de control, reprezentanți ai partidelor politice, experți electorali, cetățeni și jurnaliști. Discuția va fi transmisă public și pe pagina Facebook EFOR.

Vezi înregistrarea conferinței de lansare a raportului:

Pentru participare pe Zoom, vă rugăm să completați următorul formular:

 

Contact: [email protected], 0787.638.315 (Septimius Pârvu, expert electoral)

 

Eveniment organizat în cadrul unui proiect finanțat de Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs (INL), implementat de Expert Forum în parteneriat cu  International Foundation for Electoral Systems (IFES) și CEELI Institute.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.