Impactul pandemiei asupra achizițiilor publice. Dezbatere online cu Agenția Națională de Integritate

Expert Forum continuă seria de dezbateri referitoare la impactul pandemiei asupra achizițiilor publice printr-un eveniment organizat alături de Agenția Națională de Integritate (ANI). Vă invităm pe 17 iulie, începând cu ora 11, la o dezbatere online în cadrul căreia vom discuta despre riscurile legate de conflictele de interese, vom prezenta statistici privind procedurile de achiziție publică din ultimele luni și date rezultate din sistemul PREVENT. Agenda va include și alte subiecte legate de activitatea ANI din perioada următoare, cum ar fi digitalizarea formularelor pentru declararea intereselor și averii.

Vor interveni:

  • Silviu Popa, Secretar General ANI
  • Laura Ștefan, Expert anticorupție, Expert Forum

Evenimentul va cuprinde și o sesiune de întrebări. Puteți să ne trimiteți întrebări sau subiecte pe care ați  vrea să le includem pe agendă până vineri, prin intermediul formularului de înscriere sau la datele de contact de mai jos.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul atașat (https://forms.gle/HyKhBYpJK6Ga9R6d6). Link-ul Zoom va fi transmis pe e-mail celor interesați, iar evenimentul va fi transmis și pe Facebook EFOR și pe portalul privesc.eu. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta și pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0787.638.315. Participarea este gratuita.

Eveniment organizat în cadrul unui proiect finanțat de Biroul din România al Konrad-Adenauer-Stiftung.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.