Direcționează 3.5% din impozitul pe venit pentru a ne ajuta să punem ordine în politicile publice din România

Suma reprezentând până la 3.5% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată către o organizație non profit la alegerea ta!

  • Nu te costă nimic!
  • Contribui la eficientizarea cheltuirii banilor publici – deci ai tăi!
  • Prin direcționarea unui procent din impozitul pe venit ne poți ajuta să ne desfășurăm activitatea și să monitorizăm statul, să observăm alegerile, să monitorizăm clientelismul politic, să lucrăm cu profesori de educație civică sau să explicăm politicile publice către cât mai multe persoane.

Pentru venituri salariale completează Declaratia 230. Nu iti face probleme dacă atunci nu cunoști suma corespunzătoare pentru procentul din impozit. Va fi calculată de catre organele fiscale. Poți lăsa căsuța necompletată! Descarca formularul230. 

Aceste formulare se pot trimite prin scrisoare recomandată către Administrația Financiară de care aparții (adresele sunt disponibile aici) până pe 15 martie 2020. Dacă vrei să depunem noi formularul, îl putem ridica sau îl poți lăsa la noi la sediu (Semilunei 7, apt 1) până pe 1 martie. Citește mai multe despre regulile de completare.

Daca ai nevoie de ajutor pentru completare sau vrei să ne lași un formular, contactează-ne telefonic la (+40) 21 211 7400 sau la adresa de e-mail office@expertforum.ro.

DE CE SĂ CONTRIBUI LA CREȘTEREA COMUNITĂȚII BUNEI GUVERNĂRI?

Află că noi am spus NU furtului din facturile la energie, folosirii clientelare a banilor din bugetul public și fraudei electorale. Mai presus de toate, suntem cei care spunem DA cetățenilor, fie ei întreprinzători, pensionari, liber profesioniști, preocupați sau nu de problemele societății.

Pentru Expert Forum tu, ca cetățean ești la loc de cinste. Ca think-tank deschis spre comunitate am căutat să aducem o schimbare în viața ta cu fiecare proiect pe care l-am derulat:

  • Ne-am dedicat urmăririi traseului banilor tăi spre bugetul public cu Harta clientelismului;
  • Ne-am concentrat și am reușit să-ți arătăm de ce plătești un preț atât de mare pentru energie prin campania Cât te fură la factură;
  • Am creat servicii de asistență juridică pentru alegători pentru că credem că drepturile fundamentale, printre care și cel la vot trebuie exprimate fără bariere; apoi am pus presiune pe politicieni pentru ca reforma legilor electorale să aducă alegeri organizate moderne și corecte
  • Mai nou, pentru că știm cât de important este să ai condiții pentru a prospera, dezbatem cu mediul de afaceri și cu cetățenii interesați politici pe interesul comunității

Vezi ce am făcut în 2019 și cum ne poți susține în 2020!

Poți vedea ce am făcut în rapoartele noastre anuale de activitate.

Multumim celor care ne sprijină!


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.