DEZBATERE LOCALĂ ÎN CLUJ NAPOCA Clientelism în mass media. Dezbatere despre independența presei locale

23 Nov 2016 · Facultatea de Științe Politice, Adminstrative și ale Comunicării, clădirea FSPAC 2, Sala T1, str. Minerilor nr.85

afis-cj

Miercuri, 23 noiembrie 2016, orele 10.00 Expert Forum, Centrul pentru Jurnalism Independent și Asociația VIDEOVEST au plăcerea de a vă invita la Facultatea de Științe Politice, Adminstrative și ale Comunicării, clădirea FSPAC 2, Sala T1, str. Minerilor nr.85 la o discuție despre libertatea și independența presei la nivel loc
al, despre clientelism și informarea corectă a publicului, despre răspunderea și protecția jurnaliștilor în fața presiunilor, precum și despre modul în care partidele politice folosesc resursele publice pentru finanțarea presei și pentru finanțarea campaniei electorale. Întâlnirea este organizată și va fi moderată de jurnalista Brîndușa Armanca.

Evenimentul își propune să vă familiarizeze cu concluziile raportului Indexul Clientelismului în Mass Media, realizat de Expert Forum în cadrul proiectului Civic Response to Clientelism in Media – o inițiativă internațională ce susține lupta împotriva corupției, transparentizarea și construirea integrității în administrația publică, mass media și societate civilă în zona Europei de Sud Est și în Uniunea Europeană (www.expertforum.ro/media-circle).
Vă rugăm să confirmați participarea la e-mail  [email protected] și [email protected]

Persoană de contact: Diana Cuzmanovici.

 

 

Eveniment organizat în proiectele Fii cu ochii pe guvern – consolidarea capacității de watchdog și analiză de politici la nivel local, finanțat printr-un grant al Open Society Institute și Civil Response to Clientelism in Media – MEDIA CIRCLE, co-finanțat de Comisia Europeană, prin Civil Society Facility – Media Freedom and Accountability Programme.

 

logo_uelogo_OSI