Costul real al energiei – București

17 Feb 2015 18:00 · Sala de conferințe Regina Maria II, Hotel Hilton

Știați că prețurile reglementate la energie ascund subvenții de la buget pe care nu le vedem, deși tot noi le plătim? V-ați întrebat de ce nu vă puteți alege liber furnizorii de energie, ca la telefon, și de ce calitatea energiei e proastă și nu răspunde nimeni? Știți cât și cui plătiți pentru energie, pe lângă factura pe care o primiți prin poştă?

Sunteți invitații noștri la o dezbatere publică pe tema liberalizării prețului la energie, marți 17 februarie începând de la ora 18, la sala de conferințe Regina Maria de la Hotelul Athenee Palace Hilton, str Episcopiei 1-3.


Întalnirea va fi moderată de dna Otilia Nuțu, analist de politici publice.

Prin proiectul Factura ta la energie  Expert Forum – dorește să se consulte și să dezbată cu cetățenii asupra proceselor care se derulează în această piață și asupra mecanismelor democratice pe care le avem la îndemână pentru a ne putea apăra interesele. Veți putea adresa întrebări, veți fi informat asupra subiectului și asupra posibilităților cetățenești de acțiune. De asemenea, veți putea vota la începutul și finalul dezbaterii cu un sistem de vot electronic.

Consultari asemănătoare au avut loc și în Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Sfantu Gheorghe, realizate cu sprijinul ARDOR.

Dezbaterea propriu-zisă va începe la ora 18 și va dura aprox 1,5-2 ore. Vă invităm să ajungeți la 17.30 pentru un ceai sau o cafea.

 

Inregistrarea video a evenimentului poate fi urmărită aici.

Conferința COSTUL REAL AL ENERGIEI – DEZBATERE PUBLICĂ face parte din proiectul Factura ta de energie finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.