[ȘCOALA PENTRU DEMOCRAȚIE] Vizită de studii București și expoziție

11 - 26 Nov 2017 · Bucuresti

Pe 11 noiembrie, 40 de elevi bucureșteni au participat la o vizită de studiu la Moara lui Asan, Bursa de Mărfuri și Uzinele Malaxa. Pe parcursul excursiei ghidajul a fost asigurat de partenerii The ARK Bucuresti – pentru Bursa de Mărfuri, A.P.C.R.C. și ED4Lead pentru Moara lui Assan. Pe 26 noiembrie am inaugurat la British Council Romania expoziția de fotografii făcute de elevi la obiectivele de patrimoniu. Fotografiile vor rămâne expuse în luna ianuarie la biblioteca British Council.

La proiect au luat parte Școala Gimnazială nr. 78 – sector 3, Școala Gimnazială nr. 179 – sector 1, Colegiul Naţional Ion Neculce – sector 1, Colegiul Național Iulia Hasdeu, Colegiul Național Grigore Moisil, Asociația pentru Promovarea Culturii și Responsabilizare Civică, iar vizita a fost organizată de profesorii Petrescu Viorica, Lazar Silvia si Emilian Colceru.

 

Mai multe detalii despre proiect pe www.expertforum.ro/scoalapentrudemocratie.

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Raiffeisen Bank. Proiect cofinanțat de Ambasada Canadei în România și Fondul pentru democratie. Partener: British Council Romania

Posted in Fără categorie.