Teatru labirint: A fi sau a nu fi în labirintul unei tiranii…

19 Nov 2016 (09:00 - 18:00) · Bucuresti

Macbeth și-a găsit job, construiește chestii. Și vrea să îți arate lumea lui.
 
Vrei să treci printr-o experiență intensă, care îți va da realitatea peste cap și te va introduce într-un spațiu care nici nu știai că poate exista? Gândește-te cum ar fi să te pierzi într-un univers senzorial, în care nimic nu are sens, dar totul este atât de posibil; să te rătăcești într-o lume fascinantă pe care nu ai întâlnit-o, dar poate deveni oricând realitate. Vei fi actorul principal într-o lume a regulilor răsturnate, a iraționalului și a tiranilor reinventați. Toate acestea cu un pic de Shakespeare în ele.
 
Teatrul labirint reprezintă o serie de construcții fizice și spirituale pe care le vei simți din postura de actor și uneori scenarist, iar fiecare experiență este unică. Ne vom întalni pe 19 noiembrie pentru a intra pe drumul necunoscut al unei democrații distorsionate. Vom accepta 25 de cetățeni activi, care vor să înțeleagă politica dintr-o perspectiva personală. Îi/le vom lua pe primii curajoși/ primele curajoase în ordinea înscrierii.
DEADLINE pentru înscrieri: 15 noiembrie, inclusiv. Dacă te interesează, iscălește AICI.
 
Pentru descântece, comploturi și întrebări: [email protected]

**

Călătoria fantastică se va desfășura în București. Experiența va fi individuală. Trebuie să îți rezervi în total 1.5 – 2 h. Este important să știm dacă poti participa cu certitudine, întrucât întregul program depinde de participarea fiecăruia dintre cei înscriși. Așadar, gândește-te bine înainte să te înscrii. Participarea este gratuită.

 

***

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul unui grant al British Council Romania.

bc_logo

Posted in Fără categorie.