Fundaţiile lui Voiculescu, fundaţiile lui Soros

Acu’ că s-au încheiat cu bine alegerile în Germania şi ştim sigur că Europa are în continuare lider, direcţie şi monedă, ne-am liniştit şi putem reveni la bufoneriile noastre.

Evenimentul săptămânii e desigur condamnarea în primă instanţă a lui Dan Voiculescu, manipulatorul care a influenţat substanţial viaţa publică în ultimul deceniu. Ei bine, mi-e teamă că facem greşeala de a privi decizia ca pe confirmarea eliberării justiţiei de sub tutela politică.

Eu cred un pic invers: reforma justiţiei era pe când nu se zărea, azi o vedem şi nu e. Condamnările lui Voiculescu, Năstase, Fenechiu, etc, sunt rezultatul muncii procurorilor din epoca odioşilor Macovei şi Morar, că fără un dosar bun în faţă, nici cel mai independent judecător nu poate da o pedeapsă. Or, vă reamintesc cu respect că din primăvară, de când cu coabitarea Ponta-Băsescu, echipa DNA a fost decapitată fără explicaţii plauzibile, prin scoaterea lui Morar din sistem şi marginalizare celorlalţi. Nu completă, ci graduală, dar suficient cât să fie clar semnalul.

citește restul articolului (evz.ro)

Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.