[DEADLINE 28 IANUARIE] Căutăm interni pasionați de educație și implicare civică

Dacă vrei să câștigi experiență într-un think tank, să înveți cum se construiesc politicile publice și să urmărești cum se cheltuie resursele publice, să ne ajuți să pregătim anii electorali care urmează și să lucrezi cu profesori, ai nimerit unde trebuia. Poți fi interna/ul și colega/ul noastră/nostru pentru următoarele trei luni.

Punem în mișcare o nouă ediție a Școlii pentru Democrație și o sa avem nevoie de cât mai mult ajutor pentru organizare. Ne pregătim și pentru alegerile care vin peste noi în 2019 și 2020 și începem să monitorizăm cum se cheltuie resursele publice. Continuăm și strângerea de date pentru Harta clientelismului, pentru a arăta cum se alocă banii publici pe preferințe politice.

Trimite-ne un CV și o scrisoare de intenție de maximum o pagină în limba engleză prin care să ne explici de ce crezi că ești potrivit/ă și ce te motivează să lucrezi cu noi. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 28 ianuarie 2019, ora 17.00

Îți propunem un stagiu de minim de 15 ore pe săptămână (negociabile și flexibile), în cadrul căruia îți oferim pregătire, un sediu în care veți găsi o echipă primitoare și toate condițiile pentru învățare.

Cerințele noastre minime sunt:

  • să stai în București
  • să știi engleză
  • să ai răbdare cu sarcini meticuloase, care combină contactul cu beneficiari cu ceva birocrație
  • să vrei să înveți management de proiect (organizare de evenimente, lucrul cu decidenții și beneficiarii etc)
  • să fii deschis/ă către lucruri noi

 Stagiul nu este remunerat, însă la finalul programului vei primi un certificat de voluntariat și recomandări.

Aplicații și informații: [email protected], 0787.638.315


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.