Lansarea raportului de monitorizare a alegerilor prezidențiale și prioritățile electorale ale anului 2020

Avem plăcerea de a vă invita la evenimentul de lansare a raportului de observare a alegerilor prezidențiale din noiembrie 2019. Cu această ocazie, vom deschide și o discuție despre prioritățile electorale ale anului 2020, în contextul alegerilor locale și parlamentare.

            Joi, 6 februarie 2020, între orele 10-12
            Centrul Ceh, Strada Ion Ghica 11, București

Raportul include concluzii ale campaniei de observare coordonată de coaliția FiecareVot și recomandări privind îmbunătățirea modului de organizare a proceselor electorale. Vom prezenta date strânse prin aplicația Monitorizare Vot de către cei 850 de observatori acreditați, precum și de la alegători prin intermediul platformei www.votcorect.ro și prin serviciul de asistență electorală 0800 080 200.
La eveniment au fost invitați reprezentanți ai instituțiilor implicate în organizarea alegerilor, ai partidelor politice, experți și observatori electorali, precum și jurnaliști.

Vă asteptăm la cafea începând de la 9.45, urmând să începem la 10.00.

 

Vă rugăm să confirmați participarea la ​septimius.parvu@expertforum.ro​. Pentru detalii suplimentare ne puteți suna la numărul de telefon ​0787.638.315​, ​persoană de contact: Septimius Pârvu​.​


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.