Lansare raport: Sănătatea temporară. Analiza numirilor la CAS și DSP din ultimii 10 ani

 

Expert Forum vă invită marți, 6 septembrie, de la ora 11, la o discuție despre politica de angajări din două instituții cheie ale sistemului de sănătate din România: casele de asigurări de sănătate și direcțiile de sănătate publică. Scopul evenimentului este de a ilustra principalele concluzii ale EFOR rezultate din analiza datelor colectate, dar și de a identifica modalități pentru îmbunătățirea problemelor identificate.

Cu această ocazie vom lansa un raport în cadrul căruia am analizat angajările de la nivel județean din ultimii 10 ani. Cercetarea este orientată pe modalitatea de organizare a concursurilor, statistici privind raportul dintre delegări și angajări definitive, precum și pe profilul politic al celor angajați. Alături de raport vom lansa mai multe hărți interactive și o bază de date cu statistici privind angajările în perioada vizată.

Evenimentul va avea loc online, prin Zoom, și se adresează jurnaliștilor, precum și tuturor celor care sunt interesați de subiect. Vor interveni Septimius Pârvu și Laura Ștefan – Expert Forum. Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți pe formularul disponibil aici.

Proiect finanțat de către Departamentul de Stat al SUA, Biroul pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncii (DRL) și coordonat de către CEELI Institute.

Image by rawpixel.com on Freepik


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.