Occupy CET Grozavesti

În weekend suntem la Urban Fest

posterPe 20 iunie de la 13.00 la 18.30 suntem la UrbanFest – Festival de dezvoltare urbană. Ne găsiți la cortul EFOR langa Biblioteca Națională (Bulevardul Unirii 22) pentru dezbateri în format inedit pe tema dezvoltării urbane în jurul râului Dâmbovița, dar și cu discuții despre sectorul energiei. Atât sâmbătă, cât și duminică. Mai multe detalii si pe pagina oficiala a evenimentului.

17.00 – 18.30: Dâmbovița Smart River

Dezbatere In interiorul BN, sala Mehedinti. Va fi prezentat proiectul Smart River – Bucharest 2020, adica o mare viziune pentru Bucuresti ca pol de crestere, centrat in jurul reabilitarii eco-development a traseului Dambovitei prin oras (momentan, unul de toata jena) de la Lacul Morii la Vacaresti.
EFOR se ocupa de CET Grozavesti, care trebuie retehnologizat pentru eficienta, scaderea emisiilor si eliberarea a 60-70% din cele 7ha de teren pe care le ocupa degeaba in buricul targului. Spatiul liber si noul CET cu tehnologie de sec XXI trebuie invadat de Gradina Botanica, de un muzeu de patrimoniu industrial si de incubatoare de industrii creative.
Scandinavian-style. Mai multe detalii in 
Pol-Brief-38


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.