EFOR observă alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Expert Forum va observa alegerile prezidențiale din Republica Moldova din 30 octombrie 2016 cu o echipă de șase observatori. Vom organiza o vizită de studii, care include atât observarea contextului politic și social în care au loc alegerilor, cât și monitorizarea zilei alegerilor, în perioada 27 octombrie și 1 noiembrie 2016. Ne vom orienta și asupra modului de organizare a alegerilor și a capacității organizațiilor civice de a observa alegerile. Ne propunem, de asemenea, să diseminăm expertiza EFOR în domeniul electoral. Ne vom întâlni cu partide politice, organizații neguvernamentale, instituții publice din Moldova, precum și cu presă.

Pentru informații actualizate (inclusiv foto și video) despre vizita de monitorizare ne puteți urmări pe pagina web a proiectului, dar și pe pagina Facebook EFOR,  www.facebook.com/ExpertForum.

Vezi povestea primului tur de scrutin, din 30 octombrie

 

 

 

Turul 2, 13 noiembrie

Citește mai multe despre ziua alegerilor

Cum am intrat în Transnistria. Din greşeală. Observând alegerile în Moldova

Aventura mea în Republica Moldova: am fost la secția de votare cu palmieri, am cumpărat Chișinău Tare, 7% alcool, și am căutat alegători găgăuzi

Cum ne-am rătăcit în Transnistria. Şi un vot cu paradoxuri

După alegeri. De ce Occidentul trebuie să stea cu ochii pe Moldova

Alegeri în Moldova cu transport organizat al alegătorilor și fără buletine de vot suficiente în străinătate

Proiect finanțat cu sprjinul financiar al Ministerului român al Afacerilor Externe, prin programul României de cooperare pentru dezvoltare (RoAid), în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală în cadrul Fondului de Mobilitate Experți ONG România – Republica Moldova implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND). Vizita de studii este organizată cu sprijinul organizației Promolex Moldova.

logos


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.