en_US English

Raport anual EFOR 2022 ENERGIE ŞI POLITICĂ

 

 

 

 

17 februarie, de la ora 11:00, online pe Facebook și privesc.eu

Aşa cum v-a obişnuit în deceniul de când există, EFOR organizează la început de an evenimentul său major pentru anul în curs: lansarea raportului anual. Avem două teme inevitabile care vor rămâne relevante tot anul 2022.

  • Criza europeană din energie: de ce a apărut şi ce urmează? Ce trebuie să înţeleagă românii din păţaniile iernii 2021-2022? (Otilia Nuţu)
  • Criza finanţării politice în România: care e problema cu subvenţiile de la buget pentru partide şi ce se poate face? (Septimius Pârvu)

Vorbitori invitaţi: Răzvan Nicolescu, fost Ministru al Energiei și Founder of Clean Path Initiative (Bucureşti); Sergiu Tofilat, WatchDog.MD (Chişinău)

Evenimentul va avea interpretare simultană în engleză pe Zoom.

 

 

Proiectul este derulat de Asociația Expert Forum prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.