LIVE VIDEO Coaliția FiecareVot: Lansarea raportului de monitorizare a alegerilor locale și dezbatere despre stadiul organizării alegerilor parlamentare

 

Expert Forum va organiza evenimentul de lansare a raportului de observare a alegerilor locale din 27 septembrie, publicat de coaliția FiecareVot. Cu această ocazie vom discuta concluziile și recomandările legate de îmbunătățirea cadrului legislativ și a implementării acestuia pentru alegerile locale, dar și stadiul pregătirilor pentru cele parlamentare. Un raport preliminar a fost lansat pe 1 octombrie.

Marți, 10 noiembrie 2020, orele 10 – 12
Dezbatere online

 

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor implicate în organizarea alegerilor, ai partidelor politice, experți și observatori electorali, precum și jurnaliști. Agenda va include prezentarea raportului de către experții implicați în monitorizarea alegerilor, intervenții din partea instituțiilor publice, precum și o sesiune de dezbateri.

​Vă rugăm să confirmați participarea prin completarea următorului formular https://cutt.ly/ZgPamOQ. Fiecare participant va primi linkul de conectare la platforma Zoom cel târziu în dimineața evenimentului. Dezbaterea va fi transmisă live pe paginile Facebook EFOR și FiecareVot.

Evenimentul poate fi urmărit live

 

Detalii suplimentare: [email protected], ​​0787.638.315 (​persoană de contact: Septimius Pârvu​)​

Sursa foto.

Proiect implementat de

           

Proiectul Alegeri locale corecte și transparente – ACT este derulat de Asociația Expert Forum, în parteneriat cu Centrul pentru Resurse Civice și beneficiază de o finanțare în valoare de 13.493,90 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Informații suplimentare pot fi găsite pe paginile web www.activecitizensfund.ro și www.eeagrants.org.
„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.