Prezentare | Agenda | Foto 

 

 Prezentarea Școlii 
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descarca prezentare

 Școala în imagini

 Proiecte civice

 

Pe 31 ianuarie am participat la o sesiune despre știri false și combaterea dezinformării la Centrul de Excelență în Construcţii din Chişinău. Au participat peste 40 de elevi, cărora colegul nostru Sorin Ionita le-a povestit despre boți, trolli, mecanica din spatele unei știri false și despre cum putem să combatem dezinformarea. Ne-am ales și cu două portete foarte reușite realizate de Daniela, pentru care îi mulțumim. Evenimentul a fost organizat de prof. Viorel Bolduma. În urma seminarului, elevii au primit sarcina de a realiza desene legate de combaterea dezinformării, care vor fi expuse în cadrul centrului.

 

În luna mai am organizat un concurs de discursuri publice la Sălcuța, Republica Moldova, alături de 30 de elevi și mai mulți profesori. Discursurile au fost legate de probleme locale și au fost realizate în urma unei serii de întâlniri și sesiuni de pregătire realizate de Cezara Grama și Maria Cezar. Elevii au fost coordonați de prof. Liliana Bacal. 

 

Un proiect similar s-a desfășurat în România, unde au participat Clubul de public speaking al Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, echipa de public speaking de la Colegiul Pedagogic ”Spiru Haret” Focșani și echipa de public speaking de la Colegiul Național BP Hașdeu din Buzău. Finala a avut loc online pe 25 aprilie 2020.

 

 

 

 

 

Proiect finanțat printr-un grant al Black Sea Trust for Regional Cooperation. Opiniile exprimate în scris sau în publicațiile electronice nu reprezintă în mod necesar poziția Black Sea Trust, a German Marshall Fund sau a partenerilor săi.