SENATUL EVZ. Ponta e sub Boc pe criterii de performanţă

Lăudătorii lui Ponta şi independenţii de catifea împing din greu la deal subiecte minore, precum deszăpezirea, abilităţile de PR ale premierului şi frământările din PNL, unde galacticii Crin&Becali au dispute cu verticalii Chiliman&Moliceanu

Remus Cernea dirijează corul mut al ecologiştilor într- un playback vizibil de la o poştă, ca al lui Beyonce la învestirea lui Obama, mimând în genunchi dizidenţa cu voie de la jupân, de unde anul trecut făceau clăbuci în fântână la Universitate contra Roşia Montană şi gazelor de şist.

Până şi memsahib Daciana, pe vremuri gazdă de soirees anti-fracking, a pus batista pe ţambal de când consortul s-a sucit cu 1800 şi visează cu ochi umezi la deliciile mineritului cu cianură şi forajului orizontal. Imi amintesc cel puţin vreo cinci editoriale mai an în care erai făcut corupt sau trădător de ţară dacă deschideai gura pe aşa ceva. Acu’ însă văd că e ok, s-a liniştit şi societatea civilă-POSDRU, şi editorialimea, şi Radio Guerilla şi primarul de Bârlad. Că aşa e românul, principial.

citește restul articolului (evz.ro)

Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.