Dezbatere: Vin rușii? Miza alegerilor parlamentare din Republica Moldova.

DEZBATERE PUBLICĂ

Vin rușii? Miza alegerilor parlamentare din Republica Moldova. Poate vota european o țară agresată sistematic de fake news și dominată de mass media rusești?

Luni 4 februarie, ora 12:00.
Loc: Parlamentul României, sala de ședințe a Comisiei pentru Mediu din Camera Deputaților, B1, et. 3, cam. 3046. Accesul prin intrarea A3 la nivelul S2.

Dezbaterea este găzduită de către grupul parlamentar PNL și este organizată de către Comunitatea ”WatchDog.MD” (Chișinău) și ”ExpertForum” (EFOR, București).

În cadrul dezbaterii vor fi prezentate date și concluzii privind imixtiunea  permanentă și de durată a Federației Ruse în alegerile din Republica Moldova, inclusiv în campania pentru alegerile din 24 februarie.

Speakeri – Valeriu Pașa (WatchDog.MD, Chișinău), Sorin Ioniță (EFOR, București) și Corina Rebegea (CEPA, Washington DC).

Important. Din motive de securitate sporită la Parlamentul României în această perioadă, vă rugăm să transmiteți până în data de 31 ianuarie, 15:00 confirmarea participării – Nume, prenume și numărul automobilului, în caz că veniți cu el. Informația trebuie expediată la adresa de e-mail: valeriu.pasha@gmail.com. Solicitarea nu este valabilă pentru parlamentari și angajații Parlamentului.

Evenimentul are loc cu suportul Ambasadei Regatului Olandei la București. Opiniile exprimate de către participanți nu reprezintă neapărat poziția Ambasadei


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.