Căutăm interni pasionați de monitorizarea alegerilor

Dacă vrei să câștigi experiență practică într-un think tank, să înveți cum se construiesc politicile publice în domeniu electoral și ce înseamnă alegerile din altă perspectivă decât cea politică, adică cea de observator, deschidem posibilitatea unor stagii de voluntariat în perioada aprilie-iunie 2016.

Căutăm cel puțin 2 voluntari. Vei face muncă (plăcută) de asistent de proiect, de cercetător și te vei implica în monitorizarea alegerilor locale. Vrem de la tine un minim de 15 ore pe săptămână (negociabile și flexibile), în care îți oferim ajutor și un sediu (Semilunei 7, zona Armenească) în care vei găsi o echipă primitoare.

Ce trebuie să știi și să faci:

– să știi să lucrezi în Word și Excel

– să știi limba engleză la nivel cel puțin mediu
– dacă ai studii de științe politice, drept sau administrație, trebuie să ne ajuți să monitorizăm tot ceea ce înseamnă organizarea și desfășurarea alegerilor. Pentru asta trebuie să citești și să înțelegi legislația electorală și tot ce se leagă de organizarea alegerilor
– dacă te pricepi la comunicare, trebuie să ne ajuți să ieșim în public, cu mesaje legate de alegeri. Dacă poți lucra în programe de editare foto sau poți face infografice, ai puncte în plus din partea noastră
Noi îți oferim training și asistență pe toată durata voluntariatului. Stagiul nu va fi plătit, însă se vor asigura condiții optime pentru desfășurarea activității. La finalul programului de internship vei primi un certificat de voluntariat și recomandări. Stagiu se va desfășura în conformitate cu prevederile legii voluntariatului.
Poți citi mai multe despre experiența noastră în ceea ce privește alegerile aici.

Dacă vrei să lucrăm împreună, trimite un CV și o scurtă scrisoare de intenție (max ¾ pagină) până pe 13 aprilie 2015, ora 23.59 la adresa [email protected].


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.