Prezidențiale 2014: Întrebări și sesizări

Update: vezi votcorect.ro


Punem la dispoziția alegătorilor și observatorilor acreditați din țară și străinătate un serviciu de informare și consultanță juridică în timpul celui de-al doilea tur de scrutin, pe 15 și 16 noiembrie 2014.

Vom oferi asistență de specialitate legată de procedurile de votare, mijloacele de reclamare și contestare a neregulilor sau infracțiunilor electorale și vom asista alegătorii în situația în care vor avea dificultăți în a-și exercita drepturile electorale.

Vom pune la dispoziția alegătorilor următoarele mijloace de comunicare:

Telefonul alegătorului

 

Alternativ, puteți completa formularul alăturat:

Serviciul va funcționa între orele 15:00 și 20:00 în data de 15 noiembrie, respectiv 6:00 – 22:00 în data de 16 noiembrie, ziua alegerilor și este gratuit, implicând doar costurile standard ale apelurilor, taxate de către operatorii de telefonie.

Îi invităm pe cei care consideră că drepturile le-au fost încălcate, care identifică probleme sau nereguli legate de organizarea votului, care au nevoie de clarificări legate de legislație sau regulile de desfășurare a procesului electoral să ne contacteze de îndată. De asemenea, așteptăm propunerile dumneavoastră legate de optimizarea procesului de vot și organizarea alegerilor.

asistentaelectorala

Vezi și: Prezidențiale 2014: reguli de vot și întrebări frecvente

 

Proiectul Comunitatea bunei guvernări: think tank deschis către public este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

logos