Costul real al energiei, în dezbatere publică la Cluj

12 Dec 2014 18:00 · Faculatea de Stiințe Politice, Administrative și ale Comunicării - Cluj

Expert Forum organizează vineri 12 decembrie 2014 la Cluj în cadrul Facultății  , începând cu ora 18, o dezbatere publică despre liberalizarea pieţei de energie şi despre câţi bani scoatem în realitate din buzunar pentru factura la energie – electricitate şi gaze.

Ştiaţi că preţurile la energie ascund subvenţii de la buget pe care nu le vedem, dar le plătim? Ştiţi cât şi cui plătiţi pentru energie, pe lângă factura pe care o primiţi prin poştă? V-aţi întrebat vreodată de ce nu vă puteţi alege liber furnizorii de energie, aşa cum faceţi pentru telefon sau alte servicii?

Dezbaterea va avea loc în Amfiteatrul T1 din Strada Minerilor 85 și este organizată cu sprijinul Asociației Române de Dezbateri Oratorie si Retorică Transilvania.

La dezbatere sunt invitaţi şi încurajaţi să participe toţi cei interesaţi. Vom vorbi despre costul energiei în România şi de ce acesta e mai mare decât în Vest, despre impactul corupţiei asupra acestor costuri şi despre cum o piaţă liberalizată ar putea însemna preţuri mai mici şi calitate mai bună decât în prezent, încercând, totodată, să răspundem oricăror întrebări vor apărea din public. Dezbaterea va începe şi se va sfârşi cu un scurt vot electronic prin care ne spuneţi ce putem cere public autorităţilor pentru a îmbunătăţi serviciile din prezent.

DSC04516 resizedDSC04531 resized DSC04514 resized DSC04504 resized DSC04524 resized
Eveniment organizat cu sprijinul  financiar al Open Society Foundations

OSI_0

Posted in Fără categorie.