Activitatea EFOR menționată în HG nr. 1155/2014

În urma dezbaterii cu tineri magistrați și alte persoane interesate, care a avut loc pe 4 noiembrie 2014 pe marginea Strategiei de dezvoltare a sistemului judiciar 2015-2020, recomandările noastre au fost preluate de Ministerul Justiției, iar activitatea noastră a fost menționată în Hotărârea Guvernului nr. 1155/2014. Întâlnirea organizată de EFOR, Funky Citizens și Liderjust, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București. În textul actului normativ se specifică faptul că:

La data de 30 octombrie 2014 Ministerul Justiţiei a invitat reprezentanţii societăţii civile la discuţii pe marginea proiectului strategiei, cu următorii participanţi: Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, Centrul pentru Resurse Juridice, Expert Forum, Transparency International, Fundaţia pentru o Societate Deschisă, Centrul European pentru Politici Europene, Freedom House, Funky Citizens.

La data de 4 noiembrie 2014 reprezentanţii Ministerului Justiţiei au participat la o dezbatere organizată de trei organizaţii nonguvernamentale: Funky Citizens, Expert Forum, Liderjust.

Ne vom implica în continuare alături de partenerii noștri în formularea planului de acțiune aferent Strategiei.

 

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România

logos


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.