Căutăm interni pentru proiectele EFOR legate de finanțare politică și bani publici

Căutăm 2 interni pasionați de lucrul cu datele, care vor să învețe mai multe despre finanțare politică și modul în care cheltuie statul banii.

Despre organizație:

Suntem un think tank din Bucureşti înfiinţat de experţi cunoscuţi în politici publice şi reforma administraţiei. Domeniile pe care le acoperim includ: reforma administraţiei şi integritate; descentralizare şi finanţe publice; reforma justiţiei şi anticorupţie; politici sociale; energie şi transporturi; procese electorale şi cetăţenie activă.

 De ce să aplici:

Căutăm ajutoare care să susțină activitatea organizației în proiecte legate de bani publici și finanțarea partidelor. Deși pot părea subiecte mai tehnice, în realitate nu sunt chiar așa de dificil de înțeles, iar prin colaborarea cu EFOR veți ajunge să le stăpâniți fără probleme.

Ești candidatul ideal dacă:

  • Ești o persoană cu spirit de echipă, deschisă către noi provocări
  • Ești organizat și capabil să respecți termene limită
  • Ai abilități de digital și lucrezi cu ușurință în suita Microsoft Office (în special Excel și Word). Desigur, te vom ajuta și noi și vei avea posibilitatea să înveți să lucrezi și cu alte instrumente.
  • Ai răbdare cu sarcini meticuloase, care implică strângerea de date, uniformizarea lor și crearea de baze de date. Mare parte din activitate va fi legată de dezvoltarea platformei www.banipartide.ro și a altor seturi de date care au de-a face cu Programul Anghel Saligny sau cu alte programe prin care statul alocă bani către comunități. Pentru asta poți arunca un ochi aici – https://expertforum.ro/investitii-locale.
  • Vrei să vii cu idei de îmbunătățire a platformelor de mai sus

Îți propunem:

  • un stagiu de aproximativ 15-20 de ore pe săptămână (negociabil și flexibil), care să înceapă în septembrie
  • stagiul are loc pentru aproximativ 3 luni (negociabil)
  • poți să lucrezi și de acasă
  • vei lucra cel mai mult cu Septimius Pârvu, coordonatorul proiectelor legate de cele 2 subiecte

Cum aplici:

Trimite-ne un CV de o pagină și o scrisoare de intenție de maximum o pagină prin care să ne explici de ce crezi că ești potrivit(ă) și ce te motivează să lucrezi cu noi, la adresa [email protected]. Te rugăm să incluzi în titlul mailului Internship EFOR. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 5 septembrie 2023.

Stagiul nu este remunerat, însă la finalul programului vei primi un certificat de voluntariat și recomandări.

Te așteptăm în echipa noastră!


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.