Lansăm raportul anual EFOR: 2016 – Priorități politice în România, priorități politice în Moldova

În prima parte a evenimentului discutăm despre alegerile locale din România pornind de la Harta apartenenței politice a primarilor, pe care o lansăm cu această ocazie și despre schimbările majore în sistemul de justiție în 2016. În a doua parte organizăm o dezbatere nu doar despre Moldova, ci mai ales cu Moldova.

 

Vă invităm la lansarea raportului anual Expert Forum pe 9 februarie 2016, între orele 10 și 13, sala Diplomat, Hotel Athenee Palace Hilton, București

 

Keynote speaker Maia Sandu

 

Vor mai interveni:

  • Alina Inayeh (Director, Black Sea Trust for Regional Cooperation, Bucharest)
  • Igor Boțan (Asociația pentru Democrație Participativă)
  • Nadejda Hriptievschi (Centrul de Resurse Juridice din Moldova)
  • Sorin Ioniță (Expert Forum)
  • Laura Ștefan (Expert Forum)
  • Otilia Nuțu (Expert Forum)
  • Septimius Pârvu(Expert Forum)

 

Înregistrarea participanților începe la ora 9.30

Detalii și confirmări: [email protected] sau 0787.638.315.

 

Eveniment finanțat în cadrul proiectelor Dezvoltarea Coaliției „Inițiativa pentru o Justiție Curată” , finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România și Consolidating the Clean Justice Initiative Coalition to strengthen the rule of law – monitoring and early warning tools, finanțat de Open Society Institute (OSI), precum și printr-un grant al Black Sea Trust for Regional Cooperation (BST).

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 – 2014. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org

Opiniile exprimate în scris sau în publicațiile electronice nu reprezintă în mod necesar poziția Black Sea Trust, a German Marshall Fund sau ale partenerilor săi.

Proiectul Dezvoltarea Coaliției „Inițiativa pentru o Justiție Curată” (www.justitiecurata.ro) este implementat de Freedom House România în parteneriat cu Expert Forum și Centrul Român de Politici Europene.

logosdonor-logo-BSTOSI_0IJC-Logo


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.