Nicolăescu şi Depardieu, sau cum marii artişti îşi dau foc la valiză

De fapt n-am cine ştie ce de zis despre primul, căruia Patriarhia i-a dat degeaba discount 50%, nereuşind să-l fure de client concurenţei daco-celte pe regizorul topit (scuze) într-unul din personaje.

Doar nu era ca Sergiu Nicolaescu, cum îl ştim, să lase fără libret propriu tocmai scena finală, nu? Ci mai curând despre disputa fiscală din Franţa, unde socialistul Hollande şi-a pus în cap clasa mijlocie, plus industriaşi şi vedete, cu ideea de a ridica rata marginală a impozitului la 75%, o performanţă dificilă chiar şi pentru justiţiarul comisarul Moldovan.

Ca atare popularitatea lui Hollande a scăzut la jumătate în mai puţin de un an; la noi, om vedea. Dacă în opoziţie o ţii langa cu „creşterea” ca alternativă la austeritate, până ajungi să te convingi singur că ea e ceva de scos din buzunar şi dat la popor, dezamăgirea va fi mare când, la putere, se vede că nu merge aşa iar „creşterea” nu e o pârghie în mâna vreunui guvern. Atunci trebuie să mânăreşti PIB-ul pe 2011 ca să salvezi onoarea idioţilor utili care te aplaudau în alegeri, când vindeai gogoşi despre un nou model de economie.

 

citește restul articolului (evz.ro)

Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.