PODCAST. Energie și ipocrizie. CRIZELE UNEI ROMÂNII DERUTATE – Sorin Ioniță

 

 

 

În avanpremiera Raportului anual EFOR 2022, pe tema Energie şi Politică, Sorin Ioniţă a abordat în cadrul podcastului  organizat de Recorder „Energie și ipocrizie. CRIZELE UNEI ROMÂNII DERUTATE”, teme esențiale pentru România în anul 2022.

În continuarea acestui demers, Expert Forum organizează pe 17 februarie, de la ora 11:00 pe Zoom, un eveniment online pe baza Raportului Anual Efor 2021-2022. Vom discuta două teme inevitabile care vor rămâne relevante tot anul 2022.

  • Criza europeană din energie: de ce a apărut şi ce urmează? Ce trebuie să înţeleagă românii din păţaniile iernii 2021-2022?  Discuția va fi moderată de Otilia Nuţu, Analist de politici publice în energie şi infrastructură, companii publice, autorităţi de reglementare.
  • Criza finanţării politice în România: care e problema cu subvenţiile de la buget pentru partide şi ce se poate face? Discuția va fi moderată de Septimius Pârvu,  expert în bună guvernare și procese electorale​ în cadrul Expert Forum​.

Vorbitori invitaţi: Răzvan Nicolescu, Deloitte (Bucureşti); Sergiu Tofilat, WatchDog.MD (Chişinău)

Evenimentul va avea interpretare simultană în engleză pe Zoom. Înscriere aici

 

Proiectul este derulat de Asociația Expert Forum prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

 


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.