Cum pot fi îmbunățite programele naționale de investiții?

EFOR lansează un chestionar dedicat tuturor celor implicați în proiecte finanțate din programele naționale de investiții, pentru a afla mai multe detalii despre care sunt principalele probleme cu care se confruntă aceștia și cum pot fi îmbunătățite programele. Informațiile colectate pot fi legate de orice fel de programe incluzând Programul Național de Dezvoltare Locală, Anghel Saligny, programele finanțate de Compania Națională de Investiții sau alte programe finanțate de MDLPA. Problemele pot fi legate de orice subiect, de la depunerea proiectelor, aprobare, achiziții publice, implementare, întreținere obiectiv după finalizarea lucrării, presiuni politice etc.

Toate informațiile colectate sunt confidențiale și au ca scop doar realizarea unor analize legate de principalele probleme cu care se confruntă proiectanții/executanții sau autoritățile contractante. Deși informații legate de proiecte pot fi folosite pentru analiză, nu vom indica în mod specific numele contributorului sau alte date personale.
Pentru mai multe detalii sau dacă vreți să ne furnizați informații despre experiența dvs, ne puteți contacta și la [email protected] sau la 0787.638.315 (Septimius Pârvu- Expert Forum).
Chestionarul este disponibil aici sau mai jos.


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.