EFOR organizează în parteneriat cu MDLPA o dezbatere despre mijloacele de asigurare a transparenței în Programul Anghel Saligny

Expert Forum organizează alături de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației organizează o întâlnire publică cu privire la mijloacele de asigurare a transparenței în implementarea Programului Național de Investiții Anghel Saligny. Discuția va fi una tehnică și se va concentra pe datele care sunt publicate de MDLPA.

Întâlnirea este organizată în sistem videoconferință și va avea loc în data de 16 noiembrie, începând cu ora 10.00. Evenimentul este organizat în conformitate cu Angajamentul 6 – Creșterea transparenței privind alocările din fondurile naționale pentru investiții din Planul Național de Acțiune pentru Guvernare Deschisă 2022-2024. Discuția va avea loc online, prin intermediul platformei Webex. Mai multe informații puteți găsi și pe site-ul MLDPA.

Pentru a primi mai multe date despre eveniment și pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți în formularul de aici.

Proiect derulat de

Proiectul Politici publice locale participative și relevante este derulat de Asociația Expert Forum în parteneriat cu Asociația Română Pentru Locuințe Casa Plus, Euroland Banat, Centrul pentru Resurse Civice și Colegiul Național „Mircea Eliade” Resița cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. „Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

 

 

 

Activitățile de transparentizare a finanțării comunităților locale prin programul Anghel Saligny fac parte din proiectul “Effective Combat Against Corruption” (ECAC) implementat cu sprijinul Biroului Afacerilor Internaţionale cu Narcotice și Aplicarea Legii (INL) în parteneriat cu CEELI Institute (Central and Eastern European Law Initiative) și International Foundation for Electoral Systems (IFES).

Image by vectorjuice on Freepik


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.