en_US English

Raport si conferinta

5 ani de sancţiuni contra Rusiei – au funcţionat?

Decizia Statelor Unite ale Americii și a Uniunii Europene de a impune sancțiuni Rusiei în 2014 și reînnoirea acestora au avut implicații semnificative pentru economia internațională și Europa de Est, având în vedere că sunt mai extinse decât precedentul regim de sancțiuni.

EFOR a organizat o conferință care a reunit actorii implicați în această problemă cu experți din Rusia și din UE pentru a dezbate și a explora noi mecanisme mai eficiente pentru a aborda problema în contextul eforturilor de democratizare din ce în ce mai vizibile.

Scopul evenimentului a fost să ofere un mijloc de comunicare directă și onestă între actorii implicați și experții din regiune, cu informații de primă abordare despre această problemă, respectiv proteste și provocări de democratizare, energie, spălare de bani și politică, toate în legătură cu Rusia.

Conferința a fost un eveniment deschis cu aproximativ 70 de participanți reprezentând bănci locale, firme de avocatură, jurnaliști de investigație, ONG-uri, think tank-uri, bănci locale și oficialități publice. Conferința a fost un schimb de idei și abordări pe această temă cu un public mai larg.

 

Pentru mai multe informații despre concluziile trase în cadrul conferinței vezi Policy Brief #81.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descarca raport [1.93 MB]


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.