Sprijină campania de monitorizare a referendumului pentru modificarea Constituției – FiecareVot

monitorizare referendum modificarea consitutiei
După cum v-am obișnuit, EFOR va observa referendumul pentru modificarea Constituției alături de partenerii din campania FiecareVot și Code4Romania. Vom monitoriza procesul de organizare a referendumului (campania, media, finanțarea, activitatea birourilor electorale etc), vom acredita observatori pentru ziua referendumului și vom organiza call center pentru observatori și orice persoană interesată, unde vom răspunde la întrebări tehnice legate de proces. Vom actualiza pagina www.votcorect.ro, unde poți face reclamații și unde vei găsi principalele reguli legate de referendum explicate.

Ne poți susține cu donații sau sponsorizări aici expertforum.ro/doneaza

Întrucât eforturile de observare nu sunt finanțate în niciun fel și pentru că organizarea tuturor acestor activități implică anumite costuri (apeluri call center, asistență juridică, administrative, logistică acreditări, manuale ale observatorului etc), avem nevoie de sprijinul tău și lansăm un apel de strângere de fonduri pentru susținerea campaniei de monitorizare.  Vezi mai multe despre campania Fiecarevot din 2016 aici  sau citește mai multe despre EFOR și alegerile trecute aici.

De asemenea, te poți preînscrie ca observator pe pagina www.fiecarevot.ro. Când vom avea disponibilă procedura integrală de acreditare îți vom trimite mai multe detalii. Ne poți ajuta și în echipa centrală de organizare dacă te pricepi la comunicare, organizare de observatori, IT etc – înscrie-te aici.

Contact
Septimius Parvu
Coordonator de proiecte / Alegeri & cetățenie activă
[email protected] | 0787.638.315


Susține EFOR: Dacă ți-a plăcut acest articol și ceea ce facem, ne poți sprijini prin donații sau te poți implica și tu.